Portalų kūrimas sugrįžta… Brazilijoje ir Pietų Korėjoje.

Ingress komanda savo Goolge+ paskyroje paskelbė, kad nuo šiandien (04-22) galima pateikti naujus portalus peržiūrai. Tiesa, šis funkcionalumas bus įjungtas tik Brazilijoje ir Korėjoje (reik manyti, kad Pietų Korėjoje). Naujus portalus pateikti vertinimui galės agentai, kurie yra pasiekę bent 8 lygį. Pats portalų įtraukimo į žaidimą procesas yra pakeistas, prieš tai portalus vertino Niantic darbuotojai, nuo šiol tai galės daryti tos vietovės, kurioje siūloma sukurti portalą agentai. Savo pranešime žaidimo kūrėjai prašo prieš tvirtinant portalą įvertinti ar šis atitinka nustatytus kriterijus .

Senasis portalų pateikimo procesas buvo išjungtas 2015 metų rudenį, tad daugelis jaunų agentų net nėra matę mygtuko New Portal.

ENL: 2017-04-22

Galvojate, tik filmuose taip būna, kad herojus sėkmingai išminuoja bombą likus trims sekundėms iki sprogimo?

Ne, taip būna ir realybėje. Na, bent jau praplėstojoje.

Žodžiu, Ingress yra toks žaidimas, kuriame realaus pasaulio žemėlapyje kuri virtualius laukus, fiziškai būdamas realioje teritorijoje. Užimi tris nutolusius taškus, sujungi juos į trikampį lauką, ir, grubiai tariant, jei tavo komandos sukurtas laukas didesnis nei priešininko komandos, tavo komanda laimi (gauna daugiau taškų).

O taškų skaičiavimas vyksta intervalais.

Tai va, šią naktį pabuvojau išminuotojų squade, kuris trenkėsi 50 kilometrų ir sėkmingai neutralizavo priešininkų komandos lauką, likus daugmaž penkioms sekundėms iki intervalo, kada skaičiuojami taškai.

Užtat gera pusė Lietuvos šiąnakt gražiai žalia 🙂

#Ingress
#GeekAndProudOfIt