Trijų varlyčių žygis į Balstogę (Białystok) 2017-04-27

@miauw003 @kudlius ir @makaronas nutarėm pabėgti nuo namų ir tiesiog, nusitrenkti iki Lenkijos (čia prie pat sienos ?) Bialistoką pasidaryti keletą banerių, uniq visited ir šiaip matyt LT neužteko?

Keletas įdomybių/faktų/nuotykių/patirties: Vietinės varlės iš karto pastebėjo, smurfai irgi 🙂 net klausė: jūs trys raudonplaukės? ? Šis miestas (šiai dienai 2017.04.galas) žalias, visur P7, P8 ?hack hack hack, itemai veržiasi per kraštus. Kalbant apie banerius dauguma eina per Branickich rūmus, reikia žinoti, kad pagrindiniai vartai rakinami nakčiai 24-6h, o visi šoniniai 22-06 h ?. Oij lėkėm bėgom, kad suspėti, nuvariau varlytes nuo kojų ? Vat. Flaki sriuba, jei skaniai paruošta, mmmm niam labai skani, aštroka, prieskoninga ?. Parkavimo daug visur ir mokamas nuo ? kažkada iki 18h. Jie turi miesto dviračius ? (neišbandėm), bet jei yra noras padaryti daug banerių, dviratis pats tas, vos keli laiptai?. Daug parkų, žalių zonų, šiaip patiko miestas, švarus ? ir ramus.

O dabar skiery mūvy ??? Einam darom pirmą banerį, atvažiuoja policija… hmhm prie centrinės katedros išneša kūną (nutarėm, kad lavonas, nes nešė su pirštinėm ir kūnas kietas nelankstus) brrrrr ? kas per ššš! Darom banerį, pietaujam, einam toliau ir vėl važiuoja policija, greitoji. Kitoje miesto vietoje stotelėje prie parko guli vyras, daro jam dirbtinį kvėpavimą, o mes darom banerį. Vaizdelis šiurpokas. Viena kita misija ir reikia grįžti pro tą vietą. Greitosios nebėra, policija stovi, kūnas uždengtas… ? ir kas per ššš!

Grįžkim prie smagių dalykų ir ingress ? Skani avienos koja ?, rusiškas alus ?cepelinai ten yra koldūnai, o įdaryta vištienos krūtinė tai –  Kijevo kotletas ? ir porcijos didelės. Bialistokas (lietuviškai Balstogė) ten daug baneriukų visokių ?, vienas ypatingas ? jo niekas dar nėra padaręs: paveiksliukas aukštyn ir dar išvirkščias. Lenkai savo @makaronas turi, tik tiek, kad Smurfą @wifon ??? Na, žodžiu, atsibeldėm, padarėm 2 banerius ir grįžom visos trys laimingos laimingos ??

 

3 atsakymai į “Trijų varlyčių žygis į Balstogę (Białystok) 2017-04-27”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *