Operation Portal Recon – naujus portalus tvirtins agentai,.. 16 lygio agentai

Ingress bendruomenė šiomis dienomis nerimsta. Kaip žinote, vyksta MAGNUS Builder žaidimas, tad mieste ir jo apylinkėse portalai keičia spalvą greičiau nei Facebooke atsiranda nauji postai apie blogą šios gegužės orą. Šiandien visus pasiekė žinia, jog portalų tvirtinimo sistema Operation Portal Recon (OPR) tapo prieinama visiems 16 lygio agentams visuose regionuose. Tad kas gi slepiasi po OPR? Šešis mėnesius OPR puslapis buvo prieinamas tik išrinktiesiems. Closed beta testavimo metu peržiūrėjo 510 000 naujų portalų paraiškas, iš kurių 67 000 atmestos ir sukurta net 63 000 naujų portalų.

Prie OPR puslapio gali prisijungti žaidėjai, kurie yra pasiekę 16 lygį. Tačiau tai nereiškia, jog iš karto galėsite peržiūrėti ar tvirtinti portalus. Vertėtų įdėmiai perskaityti instrukcijas, peržiūrėti video medžiagą ir tik tada imtis… 10 klausimų testo. Tik išlaikius testą sistema leis imtis darbo.

Šiuo metu egzistuojančių portalų peržiūrėti ar redaguoti nebus galima. Vartotojai turėtų nustatyti savo Home ir Bonus lokacijas. Pirmosios nebus galima pakeisti ateityje, o antrąją bus galima keisti vieną kartą per metus, bent jau taip teigia FevGames puslapis. Anot jų, portalai bus siūlomi 400 km spinduliu, tad gali būt, kad pasirinkus Home miestą šalies centre peržiūrai gausite beveik visus gimtinės portalus. Tiesa, FevGames spėja, kad padidėjus OPR puslapyje dirbančių agentų skaičiui, teritorijos aprėptis gali mažėti.

Sklinda gandai, kad grįžta Seer medalis. Jis buvo išjungtas 2014 metų pabaigoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *