Nauji, arbata kvepiantys, modai – ITO EN Transmuter

„Sklinda gandai”, taip pastaruoju metu prasideda daugelis naujienų. Ingress ne išimtis. Viename oficialiame tiesioginiame pasisakyme buvo probėgšmais užsiminta, kad nuo liepos 11 dienos pasirodys du nauji modai:

  • ITO EN Transmuter +
    Portalas su tokiu modu jį hackinant duos daugiau gynybinių daiktų (item)t.y. rezonatorių, skydų.
  • ITO EN Transmuter –
    Portalas su šiuo modu jį hackinant duos daugiau atakai tinkamų daiktų (item), t.y. XMP Bursters, Turrets, Force Amps ir Ultra Strikes.

Dabar beliko tik iki liepos 11 dienos išmokti ką duos minusas, ką duos pliusas, kad nesusimaišyt dedant modą į portalą.

Beje, kol kas neaišku, ar juos bus galima paprasčiausiai išsihackinti, ar reiks pirkti. Tačiau galima pasvarstyti, kad tai dar vienas reklaminis modas/itemas kaip AXA Shield, Softbank Ultra Link, MUFG Capsule, Lawson ir Circle K cube. ITO EN – Japonijoje veikianti kompanija gamina arbatas ir su ja susijusius produktus. Pažiūrėjus į įmonės logotipą paaiškėja kodėl taip keistai atrodo naujieji modai.

Na, 15 lygio agentai, ar jau išlaikėte egzaminą?

Ingress nuotrauka.Prieš parą Ingress oficialioje Facebook paskyroje pranešė, kad nuo šiol ir 15 lygio žaidėjai galės padėti beta testuotojams ir 16 lygio agentams peržiūrėti, įvertinti bei tvirtinti naujus portalus opr.ingress.com puslapyje. Žaidimo kūrėjai taip pat užsimena, jog artimiausiu metu pasirodys naujas medalis, kuriuo bus įvertinti labiausiai prisidėję agentai. Detalesnę informaciją, apie tai kaip bus skaičiuojami taškai norint gauti naująjį medalį, pažadėjo pateikti artimiausiu metu.

Anot Facebook paskyros beliko tik 4,5 milijonai neįvertintų portalų. Iki šios dienos peržiūrėta apie 2 milijonus, iš kurių ~400 tūkstančių buvo atmesta, nes neatitiko naujam portalui keliamų reikalavimų, iškilo net apie 182 tūkstančiai naujų portalų.