ENL summer camp’17

Žiemai pasibaigus ENL agentai pasakė GANA, pasiilgom vasaros!
Taip mūsų šaunieji @makaronas ir @KenisNegyvas pasiūlė genialią idėją: Padarykime ENL summercamp! ⛺️⛺️⛺️

Po ilgo idėjų generavimo ir daug daug planavimo LT chatuose pasirodė kvietimas varlėms atvykti ir savaitgalį praleisti kiek kitaip. Ir susiruošė varlytės ir varlinai palapines, pasiemė miegmaišius, susisodino šeimos narius ir draugus, įsikrovė daug skanaus maisto, po kibirą geros nuotaikos ir išvažiavo.
Stovyklos organizatoriai mūsų laukė išskėstomis rankomis ir su paruošta programa, tad ir nuobodžiauti kada nebuvo.

Pasistatę palapines, ant laužo kepėme šašlykus ir zefyrus, iki išnaktų sėdėjome visi kartu, pažindinomės ir daug juokėmės. Pradėjo švisti, o dauguma dar skirtytis nenorėjo, tačiau žinodami, kad sekančios dienos rytą mūsų laukia mankšta ir estafetės išėjo bent kelias valandas numigti.

Rytojaus dieną aktyviausieji nuo ryto ėjo mankštintis, o pelėdžiukai prisijungė prie pusryčių, po kurių iš kart prasidėjo įvairios užduotys, kurių metų buvo patikrintos kiekvieno agento galimybės. Teko ir pabėgiot, ir kiek galima greičiau paglyphint ir pasitikėti šalia esančiu draugu ir užrištomis akimis žaisti ingress. Niekada neteko? O jūs pamėginkite užsirišti akis ir klausyti tik šalia stovinčio draugo balso, ir daryti tai ką jis sako, o gal pamėginkite itemus rinkti liečiant nosimi ekraną ?. Sakot neįmanoma? Mums viskas buvo įmanoma!

O vakare vėl šokiai, dainos, maudynės ežere ir linksmi pokalbiai iki paryčių…
Atrodo vos kelios akimirkos praėjo ir savaitgalis baigėsi. Negasdino mūsų lietūs, stiprūs vėjai ir tik retsykiais pasirodanti saulė, tačiau geros emocijos ir šilti prisiminimai atrodo įstrigo ilgam.

Pabaigai: norisi pasakyti patį didžiausią ačiū ir nusiųsti patį šilčiausią apkabinimą kiekvienam agentui, kuris rado laiko ir atvyko. Buvo gera pamatyti kiekvieną iš jūsų, susipažinti su tais, kuriuos galbūt esame mate tik chatuose ar comme, kiekvienas esate nuostabus ir įdėjote pasakiškai didelį indėlį, į tą savaitgalį tam, kad jis būtų toks stebuklingai varliškas ?.

O pats didžiausias ačiū @KenisNegyvas už tokį šiltą priėmimą ir didžiulį rūpestį, bei @makaronas už organizavimą, vedamas veiklas, šiltą žodį ir apkabinimą kiekvienam.

Tikiu, kad širdyje jau ne vienas laukia kitos vasaros ir šios naujos LT ENL bendruomenės tradicijos pratęsimo.

Nuotraukų albumas