SITEREP: Operation #Kite

2018-01-12 dviem fieldais buvo dengti Vilnius ir Kaunas. Dalyvavo virš 60 agentų. Nepaisant įvairių techninių bei organizacinių nesklandumų, miestai buvo uždengti, padaryti 9 sluoksniai ant Vilniaus, po ~230k mu ir 24 fieldai ant Kauno po ~650k Mu. Didžiausias fieldas – 665k mu. Iš viso apie 18M MU, fieldai išstovėjo vieną checkpointą ir buvo nuimti likus valandai su trupučiu iki kito.

Dalyviai (be jokios tvarkos): Narnaliai, kazoke, ZajecTerminator, Coplt, Aibo4D, Flopikas, lygiailyja, TomasPentiumas, Kurapka, Kurapkos, Icefight, Verutė, Octothree, kikimara, SerzasLT, Stintapuki5, Giorla, GeoKatinai, XertaLT, Dione5lt, MrNothing92, aviaV, giedmaja, gi3dr1u5, makaronas, 4Valdy, Lydys, irvin17645, Weaveris, Kudlius, Pelius, Koi9, Abec7, Jėgis, voveraiteLT, Vytenis, Naraxer, 3n9, Dariuskar, Endless777, DivaOfUnicorns, uktukt, LauNu, KrisTaiyo, ValerijusK, Jezbr, Jėgis, Apciu, ZukasHT, Tedcoal, KenisNegyvas, Paparcius, Grafundzijus, Elmouster, Troxinnn, AugustasV, Kutvela, KriekasHB, negatoria, Nazgulster, Baronija, stii

Tuomet visai smagu gauti visai dar vieną nuomonę ?
Dalinamės mintimis

Neturiu realiai ką rašyti. Mes tikrąja ta žodžio prasme buvom nereikalingi visam tam opse. Tik dėl savęs s (absoliučiai dėl savęs s) nusiadinom pora portalų for fun, kad būtų ką sušaudyti dyt.. ir VISKAS. VISIŠKAI VISKAS. Prakimarinom mašinoje ir kai galų gale pajudėjom atgal – link namų – paaiškėjo, kad paskutinis šansas kažką paveikt opso prasme – sudega, nes mes per rankos atstumą nuo Lukšių, tik kitoje upės pusėje ir Kaunas greičiau seletoną pagaus, nei mes.
O viskas prasidėjo nuo elementariausio pačio pradžių pradžios plano nesilaikymo. Kažkas sugalvojo, kad Lukšius iki opo išvalys (Lukšiai – buvo mūsų taškas ir kryptis) .. na aš tą mačiau , bet linkęs plano laikytis vistiek komandą vežiaus ten. Pakeliui opsas paklausė ko mum ten … aš tai nesiginčiju, aš plano laikaus .. tai persukom į Jurbarką .. kur krosą vieną gavosi, kad imam iš dviejų galų … nu pofik. Baisiau atrodys, imam iš dviejų galų su @gied antram gale. Toliau gi. Jei būtume smaukęsi Lukšiuose – būtume seletoną sutrypę mes ten, oro nebūtų jam ten buvę… Bet tai ne.. mes nuo plano nusukti .. nesuprate .. ai.. nežinau, sakau – nei pykčio, nei ko nėra, tikrai, ir ant opsu pykt negali, ne tas galvoj buvo prieš valandą iki opo, ir pats geriau tikrai nepadaryčiau. Trūko veikti kažką. Ką nors. Beleką – kad prisidėt bent kuo daugiau. Tai neturiu jokių teigiamų minčių irgi. Taip sau prasukom 250km nakčia… Nu va, tas kiek romantiška. Ir tiek.

Vienas atsakymas į “SITEREP: Operation #Kite”

  1. Geriausia istorija ta, kur prasideda „realiai neturi ka rasyti”. Nu reikia ir tokiu istoriju, patirciu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *