Pirmosios komandos įveikusios kryžių iššūkį nuotykiai ir įspūdžiai

Verutė

Pasirodė kryžių baneris… Pamačiau, pirma mintis – pfff… niekas jo gi nedarys. ?
@KrisTayio sako, nori kartu daryt?
Tai aišku! ?
Ot tai Butkevičiaus manevrai… ?
Nu bet kai tokie žmonės… Tai su šitais ir kryžių nebijau.
Atvažiavo visi, mane susirinko… Įsodino į bagažinę ir išvažiavom apsikabinę skaniukus.
Tolimas kelias X…

Pakeliuj iki kryžiaus išankstinis picų užsakymas, na ir važiuojam medžiot į neryšio zonas. Kryžius, kryžius, oo, dvaras, kryžius… Ir pasiimam picas ir tą didelį koldūną. Valgom važiuojant, nes gi skubam. O kaip saugiai skubam… ??? Baisiausia kas gali nutikt – tai ore pakibęs koldūnas, nes vairuoja moteris, kuri ruošiasi Dakarui. ???

Kryžius prie kryžiaus, unykas prie unyko ir vis skaitliukai sukasi. Bet kuo tamsiau, tuo giliau į miškus veža. Ir na… Ne visur iš pirmo karto, bet užveža… ? Nes kai jau visai sunku, gi turim Alfa Mantą. ? O dar labai keistas potyris, kai @makaronas mašiniuką vienu pirštu buvo galima pastumt. Ne visada. Kartais ir visa komanda darbavos įsirėžus, bet… bet…

O kur tiesioji, rodos, ten kelią kerta traukiniai.

Pravažiavę didžiulę atkarpą radom prieglobstį su vakariene ir naminiu vynu žibančių akių namuose. O dar porai valandų ir lovų paskolino ?

Labai dėkingi ir laimingi ryte iškeliavom pasveikinę kas saulę, kas Lietuvą, kas tinderio simpatiją… ?

Ir tęsėsi kryžiaus žygiai ciongų rekordininko kryžių kalno link. Ir jau nuo ryto visokios dvasingos ir asmeninės temos prasidėjo.

Darom darom, ir iki antros eilutės liko pusiasalis. Ech… dar 15min ir būtumėm spėję į daug patogesnį keltą… Bet greit buvo laiko morkoms ir salierams raut.
O va perpūsti dar ir vieni kitus apšnekinėt pradėjom. ? Kažkaip be įsižeidimų ir nieko ten… (nors gal kai sakė graužt morką, tai reikėjo kaip užuominą suprast ?).

Na bet padarėm 12 .. kiek ten tų km? Net nežinau. Bet @makaronas į Dakarą pasiruošus ir tapus ledo ir duobių valdove. ?

Ir tariamės prieš keliantis atgal, kada daryt toliau važiuojam. Nes taip smagu ? Tokia kompanija ?

Pakeliui namo dar užsukam papildymo, pavalgymo… pažiūrim edukacinį video (@kudlius labai domisi naujovėmis ir vat ir mums užrodė) ir namo.
Miegam pakeliuj…
O sekančią dieną tik aš turėjau progą pamiegot ??
O po to kažkokia egzistencinė krizė užėjo.

Ką reiškia geras agentas? Smagus, surenka daug AP ir MU, moka planuot, padaro daug per trumpą laiką gal? Aaai, aš tai ne. Unikų krūva per 2 dienas. Gerai nū… Bet aš jų nemačiau… :(( Praktiškai tik per langą…

Ir supratau.

Toks, rezultatų vedamas ingressas – ne man. Ir kad ir kaip smagu, bet smagu tai buvo būt su Kryžokais, o ne žaist… Ir apleidau kryžius, todėl dabar amžinai liks tik bebrų užtvankos baneris ???

Na o kas dar darysit – pagalvokit, kaip norit. Jei greit – nieko nematysit. Bet būsit šaunūs ir gal net sumušit 2 damų rekordą. ?

Bet jei kartais yra tikimybė susidurt su tokiomis egzistencinėmis problemomis – darykit lėtai, planuokitės kelis ilgus savaitgalius ir gėrėkitės Lietuva. Ir tai gal bus geriau, nei AP, greiti unykai ir beprotiškos lenktynės ??

P.S. @kudlius dėka Greipfrutai niekada nebebus tokie patys. ?


Makaronas

Įsėdau į mašiną. Už vairo. Sėdi kartu @KrisTaiyo @Weaveris @kudlius . Pasisveikinau:
SVEIKI IDIOTAI, LIGONIAI ?

Dar nežinojau kas laukia, bet jau ligotai atrodė.

Pasiėmėm pakeliui iki gaideniškių @Verute ir pradėjom kryžiaus kelius. Amen ✝

1-4 misijos kažkas tokio wow! Be ryšio ?, pasienio ruožai ⛔, belekiek pervažų, ?, kelių belekokių buvo, bet tiesą pasakius, ne pačių baisiausių. Visiškai Lietuvos pakampėmis važiavom.
Iki 8 misijos vidurio buvo visokių miškų, klimpimų, bet sėkmingai visų rankų jėgomis išbridom.
Ši dalis buvo įspūdingiausia ? prisiraitėm iš juoko kaip žalčiai ant kryžių ✝?.

O dabar nuo pradžių
✝??✝ jų begalo daug Lietuvoje, jie skirtingi savo raižiniais, tvorelėmis, aukščiu, spalva. Ir dar labai daug kryžių ne portalai ?.

Ekipažas tobulas ?. Kai važiuoji tiek valandų ir niekas neerzina, netgi niurzga, kai visi su entuziazmu, kai visi tokie pat ligoniai kaip pati ???? ach kažkas pasakiška!

Baneris tikrai didžiulis iššūkis! @Nazgulster padarė kažkokią nesąmonę, o ligoniai įgyvendina ?✝. Tačiau sudėk tu man tokį ratą aplink Lt, ir sugalvok tu man po velniais tie kryžiai.

Lietuva pasirodė gan skirtinga, nuo sniegų, lietaus, iki užšalusių laukų, apšviestų dvarų. Pirmose 12oje misijų, tikrai užkniso žvirkeliai, bet vienas buvo įspūdingai vemt verčiantis, tokio blogo nebuvau jautus, ale ten – kryžius ✝?.

Patiko super ilga 2 val nakvynė ?. Kur einant vakare (7:30) miegoti valgėm balandėlius ? ir ryte (9:30) kai prabudom gavom patiektus koldūnus. Ačiū @KrisTaiyo tėveliams ir sesei?.

Apsilankymas Kuršių Nerijoje, keltas pirmyn atgal, eco (papigiai) mokestis. Viskas patiko ??

Likus 6 misijoms grįžom namo. Pratęsimas vyko kitą savaitgalį. Dėliojau km????????? ligoniai dar liko 17 val 1000km ?✝. Būtų juokinga, jei ne kryžiai.

  1. Vairuoti man patinka. Patiko. Pavargau. Kurį laiką reikėjo ilgiems maršrutams pertraukos.
  2. Agentai visi osom. Sistema, portalų paieška, maršrutas, koordinavimas super!
  3. Baneris ??? labai labai kietas
  4. Visi tie, kurie turėjo ekipažo glympse, kurie domėjosi garsiai ir sekė tyliai kaip mums kryžiuojasi ????? ačiū už visakeriopą energiją mums.
  5. Pavargau nerealiai. 2600 km 49 val banerio laiko. Kryžiai nepykina ✝?. Vis pastebiu jų daugiau pakelėse.

Ir nesusimąstom kam jie stovi


Weaveris

Kryžiai – iškalbingiau nei tūkstantis žodžių, amen?


KrisTaiyo

Jei kartais nuobodu – visada galima paskambinti “Ligonių komandai” ir ji tau duos iššūkių. ? Taip taip, mes ligoniai, pamišę tie kurie be didesnio akies mirktelėjimo pasakėme, kad imam šitą Kryžių banerį.

Didžioji komandos dalis kauniečiai, tai mano kelionė prasidėjo traukiniu iki Kauno. Užsipylėm termosiuką karštos arbatos ir susirinkę likusią šutvės pusę gyliai įkvėpėm ir na ką – Varom ?

Ar kas galėtų nupasakoti tą ilgą kelionės jausmą kai penki žmonės priėmė iššūkį kelioms dienoms patapti kaip mini šeima, kuri dalinasi ir vargu ir džiaugsmu ?? Juokas, dainos, pasakojimai, istorijos, sniegas, ledas, užstrigusi mašina, stumimai, laukai ir beabejo Kryžiai ir koplytstulpiai. Daug visko dalinomės kartu važiuodami ne per vieną pervažą, gaudant telefone ryšį “neišlipant” iš pasienio ruožo.

Smagu kai tave pasitinka skirtingose miestuose agentai su šypsena ir pasididžiavimu – aš bent asmeniškai jaučiausi tikrai atlikusi didelė garbės ratą aplink Lietuvą. O ji yra nuostabi! Žiema – sunkus vairavimo kelias tačiau gamta užgniaužia kvapą ???

Kelionėje atšventėm ir @weaverio gimtadienį – va tiek pasišventę bepročiai ??? Teko susipažinti ir su šia bepročių komanda ir mano artimiesiems, kurie priėmė mus pas save nakvoti. Na mamos balandėliai kaip ir turėjo būti vakarienė, tačiau teko valgyti juos 7:30 ryte prie pusryčių stalo. ???@makaronas – nenuilstantis energijos užtaisas, kuris ir vairavo ir dainavo ir juokėsi kartu ?? Su @kudliumi @weaveriu (ane drauge ? ? ) ir @verute ne tik dainavom, pasakojom, bet vedėme įdomias diskusijas. O banerio kūrėja @nazgulster buvo kaip dievos akis iš viršaus, kuris visada stebėjo mūsų glympse taškiuką bevaikščiojantį po visą Lietuvą. ?

Mes save atrandame kituose žmonėse ir ekstremaliose situacijose. Džiaugiuosi atradusi ne tik savo dar nematytas puses, draugus, bet ir naujo įkvėpimo naujiems gyvenimo iššūkiams!?❤??


Nazgulster – banerio autorė

Atsibundi 3 nakties… žiūri glympse sustojęs.
– Kas nutiko?
– Aij nepatikėsi!
– Tai kas nutiko?
– KRYŽIŲ HAKINAM!



2 atsakymai į “Pirmosios komandos įveikusios kryžių iššūkį nuotykiai ir įspūdžiai”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *