Trūlai of Vilnius

Nuoroda į Ingress Mosaic: https://ingressmosaik.com/mosaic/22549

Trūlai of Vilnius. Taigi siaučiant Tymų epidemijai, pats tas kuo daugiau laiko praleisti viešajame transporte (Oh, gifts of Nurgle!). Kadangi žmogus esu gan užimtas ir negaliu sau leisti kelių parų ištisai misijaujant visa tai man užtruko gal 3 savaites, o realaus laiko 25 valandas misijų (užtat įveikiau gan daug įdomios knygos) ir dar iš akies primetus ~5h tranzuojant tarp misijų (ir velkantis į startinius šakus).

Banerio metu apturėjau visus viešojo privalumus: šūdų bomžą gale, kai klijuojiesi prie lango ir meldiesi, kad jis greit išliptų, važiavimą naktį į paskutinę stotelę Paneriuose, kai už nugaros sėdi žmogus ir bamba garsiai kaip „Visi k*$@os čia nesupranta, užmuščiau visus, bet ne…”, o kur jau piktos rusakalbės babcės susimušančios trūle 😀

Kas nepatiko: dažnas reiškinys, kad iki paskutinio portalo reikia važiuoti daug km („Laisvės kelias” o tada vos ne „Karoliniškių troleibusų parkas” – čia knyga yra nepamainoma), bet tai ne autoriaus kaltė – kai kur nėra ką pahakinti tarpuose, be būtinybės išlipinėti. Nuliūdino, kad panaikinti maršrutai pakeisti visiškai random kitais, net nepanašiais į buvusius.

Tips and tricks:

1. Susirinkti iš anksto startinių portalų raktus, nes dažnai vienos misijos pabaigoje esi arčiau kitos pabaigos, nei pradžios (visos misijos “hack in any order”).

2. Turėti šlapių dezinfekuojančių servetėlių, nes jomis norisi nusivalyti rankas ir ekraną gan dažnai, ypač jei padarai porą misijų iš eilės.

3. Pasižiūrėti kurioje gatvės pusėje portalai ir toje sėsti troleibuse (kai kurie portalai yra paslinkti nuo misijų sukūrimo laiko, taigi gali nutikti netikėtumų ir neplanuotų išlipimų).

4. Troleibusų maršrutai savaitgaliais skiriasi nuo darbo dienų ir dažnas nedavažiuoja iki Žemūjų panerių (pvz 6tas) – be to kai kurie viduryje darbo dienos važiuoja hmm… su 2-3h tarpais – toks ateini, pažiūri grafiką ir „Bonjour bitches!”.

5. Visad tikrinti kiek turi vietos inventoriuje arba daug šaudyti net be galimybes atlikti capture… gerai, kad too many items man nutiko tik vienoje vietoje ir tai tik trului stovint stotelėje.

Papildomas paminėjimas – šo, kuris įlipo “Gerosios Vilties” stotelėje nešdamas pavadėlio galą pats vienas, pavažiavo iki stotelės “Baldai”, kur išlipęs sutiko savo žmogų ir nuėjo 🙂